21 Martie 2018Sursa: IPJ CLUJ

POLIŢIA MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII ARE UN NOU SEDIU!

Poliția municipiului Câmpia Turzii are, începând de azi, un nou sediu pe strada George Coșbuc, din municipiu.

Cetățenii pot să solicite eliberarea cazierului judiciar la acest sediu, întrucât, începând de azi, este operațional al șaselea centru de eliberare a certificatelor de cazier judiciar din județ.

 

Azi, 20 martie, la Câmpia Turzii a avut loc festivitatea de inaugurare a noului sediu de poliţie situat pe strada George Coşbuc, nr. 24, imobil pus la dispoziţia instituţiei noastre de către autorităţile publice locale, pentru ca serviciul poliţienesc să se desfăşoare în folosul comunităţii în cele mai bune condiţii.

De asemenea, începând de azi, la sediul poliţiei este operaţional serviciul de eliberare a cazierului judiciar, acesta fiind al şaselea centru de eliberare a certificatelor de cazier judiciar de pe raza judeţului (program funcţionare: https://cj.politiaromana.ro/ro/obtinere-certificatului-de-cazier-judiciar-persoane-fizice).

La noul sediu, polițiștii de acțiuni speciale, criminaliști și rutieri și-au expus tehnica din dotare, iar polițiștii de prevenire au organizat activități pentru cei mici, în cadrul Caravanei ,,Ziua Porţilor Deschise” – proiect care se derulează în fiecare an în preajma Zilei Poliției Române.

 

Galerie foto